1- +36 30 713 43 69 psacelps@gmail.com

Mi a PSacélnál 90% -ban acélszerkezetek gyártásával foglalkozunk !
Termékeinket szénacélokból és rozsdamentes acélokból készítjük !

Mindig törekszünk a 100 % kivitelezési minőségre.Fontosnak hogy csak komoly és a megrendelők számára is könnyen leinformálható cégekkel állunk kapcsolatban.Kiemelt partnereink Nagév kft,Ten Line kft,Kapuászok kft akik a felületkezelésben és a kapuszerkezetek automatizálásában vesznek részt.

Természetesen minden leendő megrendelőnknek lehetősége van arra hogy más kivitelezőket válaszon a felületkezelési munkálatok elvégzésére,vagy a kapuk automatizálására.A PSacélnál minden megrendelőnek lehetősége van arra hogy a
felületkezeléseket végző kivitelezők,a kivitelezési időtartalma alatt az árajánlatban szereplő összegből előzetes egyeztetés után egy bizonyos összeget visszatartson, azon a munkaterületen ahol a PSacéllal egy időben más kivitelezők is felvonulnak.

Mi a PSacélnál tudjuk hogy a felületkezelések illetve az ezeket végző kivitelezőkhöz való szállítás milyen többlet költséget okoz a megrendelőkre nézve,ezért a kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas korlátok, kovácsoltvas úszókapuk,kovácsoltvas előtetők gyártásánál a felület kezelést végző cégekhez történő szállítási költségeit,(Mely egy utca fronti kovácsoltvas kerítés esetében 40.000-50.000 Ft fuvar költséget jelentenek)

A megrendelő érdekében a költség 33% -át a PSacél magára vállalja !

És hogy megéri-e a felületkezelések illetve a felületkezeléseket végző kivitelezőhöz történő fuvar költségek vállalása? Azt kell mondjuk hogy igen! Hisz a felületkezelések teszik az elkészült kovácsoltvas kapukat,kovácsoltvas kerítéseket,kovácsoltvas úszókapukat, kovácsoltvas korlátokat,kovácsoltvas előtetőket külömböző acélszerkezeteket időtállóvá ! Gondoljunk bele hogy egy elkészült kovácsoltvas kerítésnek,milyen időjárási viszontagságok között kell helyt állni: A -20 C -tól a +40 C-ig legalább 15-20 éven keresztül! Az így legyártott és felületkezet termékek már 100% – osan ellen tudnak állni az időjárás viszont- tagságainak!

Kerítés építéssel kapcsolatos információk:

Kerítés építésben a kőműves munkálatokat végző kivitelező,vagy a megrendelővel a kivitelezési ütemterv illetve a kivitelezési határidő egyeztetése szükséges.Nálunk nincsenek utólag felmerülő költségek,mindig az árajánlatunk a mérvadó.A PSacél mindig állandó és megbízható kollégákkal végeztet munkát,legyen szó akár műhely vagy külső helyszíni munkaterületről.Amennyiben tisztel megrendelők nem kívánnak élni az elöbbiekben már említett felületkezelésekkel,mi a PSacélnál szénacélokból készült munkáink esetében csak szerkezeti garanciát nyújtunk,korrózió ellenit nem! Honlapunkon szereplő kivitelező cégek árait mi a PSacélnál befolyásolni nem tudjuk!

Felületkezelés:

Egyszerű felületkezelés alapozó festékkel két rétegben,ezt követően
az ön által választott színű fémipari festékkel végleges felületkezelés, szintén két rétegben.
Kivitelező:PSacél
Kivitelezés helyszíni:Kistarcsa
Garancia:2 év

Tűzihorganyzás: 

Minden esetben ajánlott a tűzihorganyzás,mert csak ez az eljárás védi
meg 100%-san az elkészült munkadarabokat!
Kivitelező: Nagév kft
Kivitelezés helyszíne :Ócsa
Garancia: 20 év

Szinterezés:

Minden esetben ajánlott a szinterezés,mert csak ez az eljárás védi meg az elkészült munkadarabokat a károk uv sugaraktól.A festéssel szemben a szinterezés sokkal hosszabb és hatékonyabb védelmet ad a korrózió ellen,míg a hagyományos festés
max egy-két év lehet.Továbbá a PSacél azért vállasztotta a Ten-Line kft -t mert nagyobb méretű kovácsoltvas kerítés elemek felületkezelésben professzionális munkát nyújt.
Kivitelező:Ten-Line kft
Kivitelezés helyszíne: Mogyoród
Garancia: 10 év

Kapu automatizálás:

A kapuk motorizálásánál a PSacél a Roger típusú kapu mozgató motorokat ajánja,kiváló minőségük és időtállóságuk miatt.Amennyiben megrendelőink a szettet tartalmazó távirányitókon kívül plusz darabra tartanak igényt ,kérjük hogy
jelezzék előre
Kivitelező:Kapuászok kft
Garancia:3 év

Rozsdamentes acél termékeink:

A rozsdamentes munkák a kovácsoltvassal szemben sokkal időigényesebben,és nagyobb precizitást igényelnek.Ezért a PSacélnál minden a rozsdamentes anyagok hegesztését AWI hegesztő géppel végezzük. Mely sokkal esztétikusabb mint a Co val történő hegesztés! Rozsdamentes acélokból gyártunk tartó konzolokat,kiegészítőket,fogadó szerkezeteket Tiffany üvegekhez vagy üvegbetétes rozsdamentes korlátokhoz.A rozsdamentes anyagok nagy előnye hogy minden körülmények között ellen áll a a korróziónak és egyaránt alkalmazható kültérre vagy beltérre.

Garancia:

A PSacél minden elvégzett munkára 5 év garanciát vállal! Minden a PSacéllal kapcsolatban álló kivitelező a maga által végzett munkájára vállal garanciát.Amennyiben a PSacél által legyártott munkadarabot a garancia időtartalmának lejárata előtt olyan külső behatás éri ,mely lehet szándékos rongálás természeti katasztrófa vagy más személy/cég által végzett bármilyen javítás vagy átalakítás,ebben az esetben a garancia érvényét veszti !

Kérjük önt hogy bármilyen felmerülő problémával kapcsolatban
minden esetben hívja a PSacélt!
Psacél +36 30 713-4369